Cum funcționează

Aici găsești gratuit meșterul potrivit, fără a pierde timp cu căutarea lui!

Vă punem în legătură cu meșteri disponibili care pot executa lucrarea dorită, respectând nevoile dumneavoastră!

Instrucțiuni de folosire

  1. Completează formularul specific proiectului dumneavoastră oferind detaliile necesare lucrării. Fiecare formular este construit simplu și durează doar căteva minute pentru a-l finaliza.(Pentru a alege formularul potrivit, click aici - te duce la categorii )
  2. Datele transmise sunt direcționate către partenerii noștrii din zona aferentă lucrării, urmând să primiți până la 4 oferte, ce includ o evaluare anticipată și amănunțită a proiectului.
  3. Vă oferim posibilitatea să contactați în mod direct meșterii care au transmis oferte sau să fiți contactați de aceștia pe e-mail sau telefonic după ce a fost trimisă prima ofertă.

Dumneavoastră alegeti meșterul potrivit!

Întrebări / Răspunsuri

Acest serviciu este gratuit?

Da, serviciul nostru este complet gratuit și nu solicităm nici un comision oricât de multe cereri ați trimite. Compensare noastră vine din contribuțiile plătite de meșteri pentru a face parte din rețeaua noastră.

Serviciu îți permite să primești oferte de preț pe e-mail imediat ce ati trimis o cerere?

Pentru că discutăm uneori de proiecte complexe serviciul de trimitere oferte de pret precise nu poate fi oferit decât după un prim contact cu meșterul. Dar ne străduim să vă oferim informații cat mai complete și exacte încă de la primul contact.

Ce meșteri primesc cererea mea de evaluare?

Vom trimite cererea dvs. doar meșterilor care sunt în baza noastră de date și îndeplinesc criteriile unei colaborări(au experiență în domeniul selectat și se pot ocupa de zona din care vine cererea).

Câți meșteri mă vor contacta?

Ne limităm să vă trimitem până la 4 contacte, pentru ca dumevoastră să puteți face o analiză obiectivă asupra furnizorilor. Aceste detalii se vor transmite in maxim 5 zile de la înscrierea cererii și dacă nu reușim să identificăm nici o variantă disponibilă, vă vom anunța prin e-mail în 7 zile de la cerere.

Cum intru în contact cu meșterul?

De îndată ce oferta furnizorilor de servicii este verificată de echipa noastră, ei primesc datele dumneavoastră de contact și de cele mai multe ori veți fi contactat telefonic. Recomandarea noastră este să specificați perioada din zi când puteți fi contactat.

Meșterul poate face o evaluare la fața locului?

În general da, dar depinde în mare măsură de fiecare furnizor în parte și în acest sens vă rugăm să solicitati acest lucru.